Horizont 100/110 kasten voor elk interieur

Linnen kasten van de Firma Nolte bij de Broekman Interieur.

Horizont 100/110 model en Marcato 2.0 zijn kasten met zeer veel mogelijkheden, die door zijn groot aantal kleuren voor een ieder een kast op maat wordt.

Nolte kasten vind je bij Broekman Interieur in de regio Utrecht

Een kledingkast met laden die zowel achter de deuren als in de front kunnen worden geplaast. Een kledingkast met zeer veel mogelijkheden in breedte en hoogte is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur.

Dat de kasten van de firma Nolte zo  populair zijn, heeft vooral te maken met de vele mogelijkheden die dit type kasten biedt. 

Ben jij op zoek naar een kledingkast die in jouw interieur past? Broekman Interieur in Utrecht heeft De Horizont 100 in de showroom. Loop gerust eens binnen bij Broekman Interieur om een een kijkje te nemen.

Kasten van firma Nolte met veel accessoires mogelijkheden vindt u bij Broekman Interieur

Om iets op te bergen en of op te hangen, alles is mogelijk. Uittrekbare roede, pantalonhouder en nog veel meer. Interieurkleur verkrijgbaar in Linnenoptiek Twist en of berken hout inmitatie.  Kom langs in onze winkel in Utrecht om u kast met onze verkoper samen te stellen.

Mercato2.0 kasten met veel mogelijkheden in de regio Utrecht

Was je slaapkamer tot nu toe een plek om te liggen en te dromen? Trakteer uzelf dan op de upgrade die u verdient: Float and dream is het motto van "Marcato 2.0" - het schuifdeurkastsysteem dat uw smaak volgt en niet de massa. "Deuren open!" - voor ideeën die
inspireren.

Wil je meer weten over Marcato kasten van Broekman Interieur in Utrecht, maak dan een afspraak.