Gordijnen kopen? Broekman Interieur in de regio Utrecht, Bilthoven en Maarssen is expert op het gebied raamdecoratie

Knus, warm en gezellig, dat is een sfeer die je met gordijnen creëert. Je kunt voor een kleur kiezen die goed past bij je inrichting. Maar je kunt er natuurlijk ook een ware eye-catcher van maken. Bij Broekman Interieur in de regio Utrecht, Bilthoven en Maarssen hebben we keuze uit vele soorten stoffen, kleuren en dessins. Je bent welkom om een kijkje te komen nemen.

Image slide

Gordijnen, in betweens en vitrage bij Broekman Interieur in de regio Utrecht, Bilthoven en Maarssen

Gordijnen zijn echte sfeermakers in jouw interieur. Bij Broekman Interieur vind je een grote collectie gordijnen, in betweens en vitragestoffen.

Wat jouw woonsmaak ook is, voor elk budget en elke woonstijl is er wel iets moois te vinden. Er is een grote variëteit in kleur, transparantie en dessins. Niet alleen de stoffen kunnen een verschil maken, maar ook op confectiegebied kun je jouw persoonlijke smaak aan de raambekleding geven. Op die manier worden gordijnen bepalend in jouw interieur.

Wil je weten wat het beste in jouw interieur past? Hoe gordijnen in jouw inrichting het best tot zijn recht komen? Kom gerust eens langs bij Broekman Interieur voor een persoonlijk advies.


Bekijk de gordijnen collectie

Trends in gordijnen bij Broekman Interieur in Utrecht

Onze interieurstylisten volgen de laatste trends en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Uiteraard kunnen zij je helpen om de juiste stof uit te kiezen die goed aansluit bij de sfeer in jouw woning of bedrijfspand.

In onze showroom adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jou gekozen stof past. Kom langs bij Broekman Interieur in Utrecht voor een advies dat op jouw wensen wordt afgestemd.


Maak een afspraak voor interieuradvies