Nelson kasten op maat bij Broekman Interieur

Broekman adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur. Ontdek nu de Nelson kasten in onze showroom.

Nelson Kasten


Noem het eenkennig, en wij zullen het zonder schroom beamen: als u bij ons een kledingkast koopt, dan koopt u een kast van kastenspecialist Nelson. Oftewel, zoals deze fabrikant het zelf noemt: functionaliteit in zijn mooiste vorm. Wij hebben het zelf echter liever over kasten van hoogwaardige kwaliteit en gewoon heel erg mooi.

Een belangrijk bijkomend voordeel is dat Nelson desgewenst ook kasten op maat levert. Hierdoor zijn deze toepasbaar in elke ruimte en wordt deze ruimte optimaal benut. Ook wat betreft de kastindeling is maatwerk hét motto. Waarmee de conclusie kan worden getrokken dat Nelson volledig kan voldoen aan ieders persoonlijke wensen en voorkeuren.

Nelson Maatwerk

Speciale wensen op het gebied van hoogte, breedte of diepte van uw kledingkast? Veel legplanken of juist weinig? Hoge hanggedeelten of lage hanggedeelten?Een paneeldikte van 22 in plaats van 18 millimeter misschien? Of was u juist op zoek naar een extra dik topblad van 38 millimeter? Maatwerk levert altijd de juiste oplossing. Ook als het gaat om vorm en uiterlijk van een schuine, hoek-, inloop- of gewone kledingkast die moet worden ingepast in een ruimte met lastige afmetingen. Nelson kasten zijn leverbaar in elke gewenste afmeting. En in maar liefst dertig uni- en houtdecors, die te combineren zijn met diverse soorten glas of spiegels.
Opbergaccessoires

Een kleine opsomming:

  • uitschuifbare garderobehouders vooral handig in ondiepe kasten zoals schoenenhouders, stropdashouders, broekenrekjes en riemhouders;
  • uitschuifbare laden met een ladefront op maat, helemaal af te maken met een lade-indeling op maat;
  • ladeblokken voor het gemakkelijk opbergen van kleine kledingstukken zoals sokken en ondergoed;
  • draadmanden met verschillende hoogtes, voor een soortgelijke toepassing als hierboven genoemd, en net als de ladeblokken soepel rollend over een gepatenteerd rolmechanisme;
  • inbouwspots, booglampjes en koofverlichting voor het mooi uitlichten van de kast, een goed zicht op de inhoud daarvan én voor extra sfeer in de slaapkamer.


Laden op maat met fronten in Romana Kersen en lade vakverdelingen

De oplossingen van Nelson

Nelson biedt diverse oplossingen voor het handig en efficiënt opbergen van alles wat u maar in uw kledingkast kwijt wil.

TIP

Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van opbergaccessoires. U zult er vast geen bezwaar tegen hebben dat wij dan van deze gelegenheid gebruik zullen maken om u tevens te wijzen op de andere unieke voordelen van Nelson kasten.


Schoenenrek uitschuifbaar 3 hoog