Cabinet kasten op maat

Koop jouw kast bij Broekman in de regio Utrecht

Een slaapkamer waarin een ruime, op maat gemaakte inbouwkast ruimte creëert voor mooie en handige spullen. De nis onder de trap, die bij optimaal gebruik extra bergruimte biedt. En een woonkamer die met een roomdivider af te scheiden is van de open keuken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van waar CABINET goed in is: kastsystemen vinden voor zelfs de moeilijkste ruimtesituaties. Of het nu gaat om een ​​ingewikkelde plattegrond, een kleine nis of de noodzaak om ruimtes te structureren - CABINET heeft het juiste antwoord op elke uitdaging.

De mooiste kast vind je bij Broekman in de regio Utrecht

Met veel aandacht voor detail

Wat is het verschil tussen een traditionele kast en een inbouwkast van CABINET? Een KAST is tot in het kleinste detail gepland en is daarom altijd uniek Made in Germany. Achter de soepel lopende schuifdeuren of praktische draaideuren schuilt een echt organisatietalent, perfect op maat voor de eigenaar

 

Ben jij op zoek naar een maatkast die in jouw interieur past? Broekman in Utrecht heeft een grote collectie in allerlei stijlen. Loop gerust eens binnen bij Broekman om een een kijkje te nemen.

Op zoek naar een Kast op maat en stijl? Je vindt die bij Broekman

Decors voor elke stijl

Als het gaat om het uiterlijk van je garderobe, zijn er geen grenzen aan je fantasie en individualiteit. Of het nu gaat om beton, oud hout, textiel, roestlook of uw eigen gewenste motief - wij vervullen elke wens. Ontwerp uw deuren naar uw smaak en maak van uw CABINET een persoonlijk unicaat.